måndag 13 augusti 2007

Det här är inget skämt

Det här är inget skämt, utan ett seriöst försök att initiera en dialog med socialdemokraternas nuvarande partistyrelse om den politik som de fört 1994-2006 och tydligen ska fortsätta att föra. Vi väljer att vara anonyma av rädsla för karaktärsmord från opportunistiska fraktioner inom rörelsen, och vi väljer att använda ett medium som förhoppningsvis når både er i partistyrelsen och den generella befolkningen.

Vi är många som känner att vi inte kan identifiera oss med er politik. Vi är många som inte förstår varför satsningar och rena "mutor" till ungdomsbrottslingar är av högre vikt än att våra äldre får en värdig ålderdom.

Det här heller inget skämt att vi är beredda att skapa ett nytt socialdemokratiskt arbetareparti om det nuvarande fortsätter att ödelägga sin egen humanistiska och demokratiskt socialistiska ideologi.

2 kommentarer:

Enlil sa...

Du skriver nog vad många tänker. Ska bli intressant att följa bloggen. Jag tog förresten upp din blogg i ett inlägg på min egen blogg, och länkar dig.

Grue sa...

Nu är jag ju inte sosse på nåt sätt (även om jag röstade för dom så sent som 2002) men jag vill ändå applådera ert initativ. Mona och identitetspolitiken är dom klart sämsta delarna av socialdemokratin.

Ett lästips i ämnet är Christopher Laschs "Eliternas uppror", som handlar om amerikansk politik. Han kritiserar den amerikanska vänstern för att intressera sig mer för fraspolitik och åtgärder som mest har betydelse på papperet, som införandet av politiskt korrekt språkbruk på universiteten, än för ekonomisk jämlikhet.

Men med Mona kvar vid rodret kommer ni aldrig att få till någon ändring i de här frågorna.